Lid.Atletiekunie
Univé Noord Nederland Ruchti Zuidlaren Provincie Drenthe Run2Day Assen
Volg ons op Facook
 

Zeijer Strubbenloop

10 november 2024

Hardlopen door het gebied van de Zweedse kornoelje.

Op 10 november 2024 vindt voor de 11de keer de uitdagende Zeijer Strubbenloop plaats. We hebben een leuk parcours wat geeeltelijk verhard is en een gedeelte wat onverhard is. We beginnen in het mooi brinkdorp Zeijen. Van daar uit gaan we richting de zeijer strubben. Via een bospad komen we op een zandweg in de strubben, waar de bekende zweedse kornoelje groeit. Via een verharde weg komen we weer in het dorp.

Het rondje is 5 kilometer, dus de 10 kilometer loopt twee keer het rondje Ook voor de kinderen van de basisschool hebben we parcours uitgezet. Zij lopen geheel verhard een parcours in het dorp zelf.

Het programma voor deze dag is als volgt:

13.15 uur kinderen van groep 1 en 2 500 meter (1 ronde)
13.30 uur kinderen van groep 3 tot en met groep 5 1000 meter (2 ronden)
13.45 uur kinderen van groep 6 tot en met groep 8 1500 meter (3 ronden)
14.00 uur 5 en 10 kilometer

Wil je mee doen aan deze hardloopwedstrijd dan kun je van te voren inschrijven via de website www.inschrijven.nl. Op de dag zelf kun je nog, tot een half uur voor aanvang van de wedstrijd, inschrijven in café Hingstman, Hoofdstraat 18 te Zeijen.

Let op: hier kan alleen contact betaald worden. De kosten bij voorinschrijving bedraagt 9,00 euro en bij na-inschrijving 10 euro. Voor alle deelnemers ligt na afloop een medaille klaar.

Daarnaast zijn er op de 5 en 10 kilometer diverse prijzen te winnen.
Voor de kinderen van de basisschool hebben we zowel bij de meisjes als de jongens in beide categorien voor de snelste 3 bekers beschikbaar.

Wij hopen jullie te zien op 10 november a.s in Zeijen en hopen er een leuk hardloop festijn van te maken.

Tot ziens in Zeijen op 10 november. Organisatie Zeijer Strubbenloop

Zeijer Strubbenloop

< Terug naar het programma