Lid.Atletiekunie
Rabobank Ruchti Zuidlaren Notariaat Vries Groencentrum Arbo Pedicure Ina Oortwijn Univé Noord Nederland NAM Stel Vries Hacom Assen
Volg ons op Facook
 

14e Run van Gieten zeer geslaagd.


(13 november 2022)

Zonovergoten VOV Run, Kids Run en Frame Running!


Wat een fantastische dag hadden we zondag 13 november voor de VOV Run, onderdeel van het jaarlijkse Loopcircuit de Kop van Drenthe. De hele dag een stralende zon én zowel bij de volwassen run als bij de Kids run veel deelnemers, die er weer zin in hadden om een zo goed mogelijke tijd neer te zetten!

Nieuw dit jaar was de Frame Run, waarin kinderen met een handicap gebruik mogen maken van een aangepaste fiets om op deze manier actief mee kunnen doen aan een serie wedstrijden van het Loopcircuit de Kop van Drenthe, waarvan de VOV Run een onderdeel is. Er deden 11 kinderen aan mee en wat vooral opviel was het enthousiasme van zowel de kinderen als het publiek. Iedereen genoot van dit nieuwe onderdeel, wat tevens de afsluitingswedstrijd was van de Univé Framerunningtoer 2022. We hopen dat ze ook volgend jaar weer zullen deelnemen aan het Loopcircuit!

In de Kids Run, voor basisschoolleerlingen van de scholen in de gemeente Tynaarlo e.o., werd ook weer actief gelopen onder de leiding en aanmoediging van onze mascottes Banaan en Aardbei! Ondanks 11 november en de intocht van Sinterklaas de dag er voor, waren we verrast over de grote opkomst. En strijd was er zeker!

Dankzij alle sponsoren, deelnemers, de vrijwilligers en het enthousiaste publiek hebben we dit jaar weer een fantastische VOV Run gehad.

slideshow slideshow slideshow slideshow