Lid.Atletiekunie
Univé Noord Nederland Ruchti Zuidlaren Provincie Drenthe Run2Day Assen
Volg ons op Facook
 

Arnoud Magnin Wintercross

4 februari 2024

De Arnoud Magnin Wintercross wordt gehouden op zondag 4 februari 2024. Loopgroep De Drentsche Aa (www.loopgroepdedrentscheaa.nl) organiseert deze cross.

Het maakt deel uit van een aantal evenementen die vallen onder het Univé Loopcircuit de Kop van Drenthe (www.loopcircuitdekopvandrenthe.nl ). Als vanouds wordt er gelopen in een prachtig, geaccidenteerd terrein rond vennetjes, door het kreupelhout en over een zandverstuiving. Er zijn bijna geen verharde stukken, crossen met spikes is mogelijk.

Er wordt dit jaar gelopen “met de klok mee”. Dit geeft de lopers na de start wat langer de ruimte om zich te spreiden voordat de route overgaat op onverharde paden.

De 4 km cross start om 10u, de start van de 8 km cross is 10 minuten later, om 10.10u.

De minimumleeftijd om mee te doen is 12 jaar. Bij de 4 km wedstrijd is er een jeugdcategorie 12 – 15 jaar voor respectievelijk jongens en meisjes toegevoegd. Voor de overige deelnemers gelden de categorieën die het Loopcircuit hanteert.

Voor-inschrijving kost 9 euro en is mogelijk tot en met zondag 28 januari via www.inschrijven.nl. De na-inschrijving is ‘s-ochtends voor de start in de kantine van FC Zuidlaren, Randweg 3 Zuidlaren, en kost 10 euro.

Deelname is voor eigen risico.

Graag tot ziens op zondag 4 februari bij de AM Wintercross!

Voor meer informatie kunt u terecht op www.loopcircuitdekopvandrenthe.nl en www.loopgroepdedrentscheaa.nl
Start Annerboscross 2023

< Terug naar het programma