Lid.Atletiekunie
Rabobank Ruchti Zuidlaren Notariaat Vries Groencentrum Arbo Pedicure Ina Oortwijn Univé Noord Nederland NAM Stel Vries Hacom Assen
Volg ons op Facook
 

*AFGELAST* Semslinieloop te Annerveenschekanaal *AFGELAST*

Op 09 april 2022 zal de negende editie plaats vinden van de Semslinieloop

Een gezellige prestatieloop voor zowel hardlopers als wandelaars. Met twee nieuwe afstanden. Vanaf 2020 is er voor de hardlopers de keuze uit 5 km of 10 km. Beide afstanden zijn onderdeel voor het eindklassement van de Rabocup.

De wandelaars zullen over een mooie nieuwe route gaan door het Veenkoloniale landschap

Voor de kinderen in de basisschoolleeftijd is er de Lutje Turfje loop. Voor de kinderen van groep 3,4 en 5 is de afstand 600 m. En groep 6,7 en 8 lopen 1200 m.

Parcours:

Start en finish bij MFC de Badde, Greveling 137, Annerveenschekanaal

Wandelaars volgen een mooie route van ongeveer 15 km in het prachtige gebied rond de Semslinie.

Lutje Turfje loop over 600m gaat naar de kerk, door de kerk terug naar het MFC

Hardlopers gaan over een afwisselend parcours van 5 of 10 km. Dit parcours gaat over asfalt,gras- en zandpaden door en rond Annerveenschekanaal aan weerzijden van de grens tussen Drenthe en Groningen: de Semslinie.

Starttijden:

Wandelaars mogen starten vanaf 12.30 uur tot 13.00 uur.

Lutje Turfje Loop: 13.30 uur.

Hardlopers: 14.15 uur.

Parkeren:

Er is volop parkeergelegenheid aan de Polderweg op enkele honderden meters van start/finish. Dit wordt met borden aangegeven.

Inschrijving:

Wandelaars schrijven in van 12.00 - 13.00 uur. Kosten 4 euro. Voor inschrijven Lutje Turfje Loop en 5 of 10 km hardlopen kunt u hier klikken: Inschrijven Semslinieloop

Lutje Turfje Loop:voor kinderen in de basisschoolleeftijd is de inschrijving gratis.Voor de overige afstanden zijn de kosten 7.50 euro bij voorinschrijving. Inschrijven op de dag zelf kost 9.00 euro.

Op de dag zelf kunnen de kinderen zich van 12.00 tot 13.15 uur inschrijven en de hardlopers tot 14.00 uur.

Verzorging:

Voor de wandelaars is er halverwege een verzorgingspost.Voor de hardlopers zijn er onderweg twee verzorgingsposten met water en sportdrank. Er kan gebruik worden gemaakt van de kleed-en doucheruimtes en sportmassage in het MFC. EHBO afd. Zuidlaren is aanwezig.

Tijdwaarneming:

Tijdregistratie kinderen en de 5 en 10 km hardlopen gaan via een chip in het startnummer. Dit startnummer dient direct na de finish te worden ingeleverd.

Prijzen

Elke gefinishte deelnemer krijgt een mooie herinneringsmedaille en soep met een broodje. Voor de hardlopers zijn er diverse prijzen welke verloot zullen worden onder de gefiniste startnummers en de unieke Gouden Turf zal worden uitgereikt. Daarnaast zijn er Rabocup geldprijzen te verdienen voor de snelste dames en heren. Zie voor meer informatie:www.baddedravers.nl Ook onder de wandelaars zullen wederom mooie prijzen worden verloot.

< Terug naar het programma